5 Motive Pentru Care Orice Afacere Are Nevoie De Un Site Web

Aveți o afacere fără un site web?

Înțelegem motivele pentru care s-ar putea să te împotrivești să-ți construiești unul pentru afacerea ta: „nu sunt priceput în tehnologie”, „sunt prea scumpe”, „nu am timp”. Realitatea este că nu este nevoie să fii priceput în domeniul tehnologiei. Obținerea unui site web profesional pentru afacerea ta poate fi un proces ieftin, rapid și ușor. Dar să nu ai un site web te costă și timp și bani.

Un studiu condus de “Rothstein Tauber, Inc.”, o companie de cercetare de marketing cu sediul în Stamford, Conn., arată că 81% dintre oameni cercetează o afacere sau un serviciu pe internet înainte de a lua o decizie de cumpărare. Asta înseamnă 25,92 milioane de oameni care caută afaceri online. Cu toate acestea, 46% dintre proprietarii de afaceri au spus că „nu au nevoie de un site”.

Încă nu sunteți sigur dacă afacerea dvs. are nevoie de un site web? Continuați să citiți.

1. Un site web va atrage clienți noi către afacerea dvs. și vă va aduce mai mulți bani.

Ne place această statistică, o menționăm de două ori: 81% dintre oameni cercetează o afacere sau un serviciu online înainte de a lua o decizie de cumpărare. Dacă nu aveți un site web, nu aveți nicio șansă să captați o parte din această piață.

Site-ul web, spre deosebire de un om, poate fi disponibil 24/7/365. Un site web acționează ca un vânzător care lucrează în timpul și în afara programului de lucru.

2. Adăugați credibilitate instantanee afacerii dvs. pur și simplu având un site web.

Consumatorul din secolul 21 este un sceptic; de fapt, 56% dintre oameni au declarat că nu vor avea încredere într-o afacere fără un site web. Un bun site web îți îmbunătățește instantaneu credibilitatea ca o afacere legitimă.

Un site web vă poate ajuta să vă prezentați expertiza și să vă poziționați mai bine afacerea. Un site web poate fi instrumentul dvs. numărul unu pentru a ieși în evidență într-o mulțime.

3. Nu este atât de greu, sau atât de scump pe cât credeți.

Nu trebuie să aveți cunoștințe tehnologice pentru a obține un site web. Există companii de dezvoltare web care fac ca procesul să fie rapid și ușor pentru dvs.

Este foarte eficient din punct de vedere al costurilor. Site-urile web oferă un randament mai bun al investițiilor decât orice altă formă de publicitate. Dacă intenționați să comercializați afacerea dvs., un site web ar trebui să fie prima dvs. prioritate.

De-a lungul timpului, investiția relativ scăzută pentru obținerea unui site web de afaceri va plăti dividende conducându-vă noi clienți și construindu-vă brandul.

4. Dacă aveți un site web, veți economisi timp.

Indiferent dacă tranzacționați e-mailuri, luați apeluri sau trimiteți propuneri – comunicarea cu potențialii clienți necesită timp. Site-ul dvs.   vă poate economisi timp, oferind răspunsuri la întrebările comune ale clienților. Îți poți petrece timpul făcând lucruri mai valoroase.

5. Poziționează-te și rămâne sub controlul mărcii tale.

Un site web funcționează ca o platformă pentru mesajul pe care vreți să îl comunicați clienților și modelează percepția online a afacerii dvs. într-un mod în care rețelele de socializare nu pot.

Platforma vă permite să vă poziționați pe piață pentru a obține exact tipul de clienți căutați.

Pentru a rezuma, ai nevoie de un site web și este mai ușor ca niciodată să obții unul.

Din nou, deși credem că nu orice persoană are nevoie de un site web, v-am arătat de ce fiecare afacere are nevoie de un site web. Este o oportunitate masivă de a vă dezvolta afacerea.

Dacă veți face un lucru astăzi pentru a vă ajuta afacerea să aibă mai mult succes, este de a face ca un site web să fie prioritatea dvs.

Este ușor să ai o afacere mai bună.